0
^Terug naar begin
  
  
  
Get Adobe Flash player

Sportdag.

De 1ste sportdag van dit schooljaar vond plaats op vrijdag 25 oktober !

Onze leerlingen van klas 1, 2 en 3 hebben zicht tijdens de voormiddag kunnen uitleven op het springkasteel in de turnzaal, op hun fiets of step op het 'rollen en bollen' parcours en met de ballen op het voetbal- , netbal- en hockeyveld. Na de middag trokken ze naar de sporthal voor nog meer sport- en spelplezier.

De kinderen van klas 4, 5 en 6 gingen naar jaarlijkse traditie schaatsen. Voor de 4de klassers werden er enkele vrijwilligers met een auto gevonden waarvoor nogmaals onze dank. Klas 5 en 6 sprongen op de fiets. Voor de meesten onder hen werd het een leuke en sportieve tocht; voor sommigen werd het al snel duidelijk dat er aan de conditie en de fietsvaardigheid moet worden gewerkt ! Na de middag werd er verder gesport op de school.

Omstreeks half 4 konden we aan de vermoeide gezichtjes zien dat het een leuke en sportieve dag was geweest !

Sportspeeltijden.

Het 1ste trimester is halfweg en dus is het voetbaltornooi afgelopen. Onze vitamientjes hebben weer puik werk geleverd wat betreft organisatie, materiaalbeheer en arbitrage. Proficiat ! 

Na de herfstvakantie is het hockeytornooi aan de beurt voor klas 4, 5 en 6. Met maar liefst 6 deelnemende ploegen wordt dit ongetwijfeld ook weer een sportief en spannend tornooi !

Voor de kinderen van klas 1, 2 en 3 zullen onze vitamientjes loop- en tikspelen organiseren.

Het gezondheidsbeleid in actie.

Thema's gezondheidsbeleid voor november en december.

1. Beweging : 

Voor klas 4, 5 en 6 is er na het voetbaltornooi nu het hockeytornooi.

Voor klas 1, 2 en 3 zullen er loop- en tikspelen worden georganiseerd tijdens enkele sportspeeltijden.

2. Voeding : 

'water in de mond...je drinkt gezond'.

Sportkalender

1.naar jaarlijkse traditie heeft onze school deelgenomen aan de scholencross, georganiseerd door de gemeente. Op dinsdag 24 september hebben onze lln. zich  sportief kunnen meten met de lln. van alle andere scholen van Grobbendonk en Bouwel. Onze medaillewinnaars staan te glunderen op de foto op de startpagina van deze website maar ook een dikke proficiat aan alle andere lopers !

2.op woensdag 23 oktober trokken we weer richting Herenthout waar we met klas 4, 5 en 6 hebben deelgenomen aan het voetbaltornooi 4-4, georganiseerd door onze schoolsportfederatie MOEV. Enkele sfeerbeelden zijn te bekijken op de startpagina van deze website.

Copyright © 2017 Bart Obbels V.U: KLIM-OP Bouwel
Click to listen highlighted text!